Martin Hoogslag

Geboren 5 juli 1983 te 's-Gravenhage. Woonachtig in Monster, gemeente Westland. Getrouwd met Marlies van der Hout. Trotse vader van Tiemen en Lauren Hoogslag. Reddingsbrigade vrijwilliger in hart en nieren. Webdesigner, DTP'er, Ontwerper, fotograaf en meer.

Mijn portfolio

Deze website is mijn persoonlijk portfolio van gemaakte ontwerpen, websites, foto's en meer door de jaren heen, zowel zelfstandig als in teamverband. Werken gerealiseerd voor mijn eigen bedrijf MFH.Design (2001 - tot heden), tijdens mijn dienstverband bij Narville Reclamewerk (2003 - 2010) (nu Speax) of WestDijk Reclame (2010 - 2018) maar ook werk gemaakt als vrijwilliger bij de Reddingsbrigade zijn hier te vinden.

« terug naar overzicht

Leonard Elenbaas

Leonard Elenbaas, oud Chef-kok en mede-eigenaar van restaurant Pure Passie kookt, grilt, rookt en barbecuet in zijn eigen no-nonsens stijl. Tegenwoordig op locatie onder de naam Pure Passie On-tour. Leonard kookt met zijn voorliefde voor lokale streekproducten en passie voor pure gerechten. Nee, geen zakjes of kant-en-klaar voor Leo! Door de jaren heen heb ik Leonard diverse keren op de foto mogen zetten, bv. tijdens de Freaknacht bij 3FM, op het BigGreenEgg Flavour Fest of op locatie.

Gerookte zalm van de BigGreenEgg tijdens de Freaknacht bij 3FM

Na-zouten van buikspek dat ruim 8 uur op de BigGreenEgg heeft gegaard.