Martin Hoogslag

Geboren 5 juli 1983 te 's-Gravenhage. Woonachtig in Monster, gemeente Westland. Getrouwd met Marlies van der Hout. Trotse vader van Tiemen en Lauren Hoogslag. Reddingsbrigade vrijwilliger in hart en nieren. Webdesigner, DTP'er, Ontwerper, fotograaf en meer.

Mijn portfolio

Deze website is mijn persoonlijk portfolio van gemaakte ontwerpen, websites, foto's en meer door de jaren heen, zowel zelfstandig als in teamverband. Werken gerealiseerd voor mijn eigen bedrijf MFH.Design (2001 - tot heden), tijdens mijn dienstverband bij Narville Reclamewerk (2003 - 2010) (nu Speax) of WestDijk Reclame (2010 - 2018) maar ook werk gemaakt als vrijwilliger bij de Reddingsbrigade zijn hier te vinden.

« terug naar overzicht

Dick van der Klis

Chef-kok Dick van der Klis, oud eigenaar van restaurant De Poort in de Lier. Samen delen wij onze passie voor lekker eten en drinken en gaan wij vaak samen opzoek naar de ideale smaakbeleving. Zo hebben wij zelfs een paar keer deelgenomen aan de Grand Prix de Saint-Hubert te Amsterdam. Door de jaren heen heb ik voor Dick diverse keren foto's mogen maken bij hem in zijn keuken. Dick is een zeer gepassioneerde chef-kok met oog voor detail en een voorliefde voor bijzondere gerechten en ingredi├źnten. Tijdens zijn vele thema avonden was ik regelmatig te vinden in zijn keuken, om zijn kunsten live op social-media te zetten. De gasten in het restaurant konden zo allemaal meekijken in de keuken en kregen een sneak-preview van wat er later op hun bord geserveerd zou worden.