Martin Hoogslag

Geboren 5 juli 1983 te 's-Gravenhage. Woonachtig in Monster, gemeente Westland. Getrouwd met Marlies van der Hout. Trotse vader van Tiemen en Lauren Hoogslag. Reddingsbrigade vrijwilliger in hart en nieren. Webdesigner, DTP'er, Ontwerper, fotograaf en meer.

Mijn portfolio

Deze website is mijn persoonlijk portfolio van gemaakte ontwerpen, websites, foto's en meer door de jaren heen, zowel zelfstandig als in teamverband. Werken gerealiseerd voor mijn eigen bedrijf MFH.Design (2001 - tot heden), tijdens mijn dienstverband bij Narville Reclamewerk (2003 - 2010) (nu Speax) of WestDijk Reclame (2010 - 2018) maar ook werk gemaakt als vrijwilliger bij de Reddingsbrigade zijn hier te vinden.

« terug naar overzicht

Met Jou Redden We (Het) Beter!

Voor een campagne voor werving van nieuwe leden voor de Monsterse Reddingsbrigade, is in 2008 door leden van de toenmalige commissie voorlichting & werving het slogan, Met jou redden we (het) beter! bedacht. MFH.Design heeft vervolgens kosteloos invulling gegeven aan dit concept.

Campagne van Monsterse Reddingbrigade - 2017 versie.

Wervingscampagne voor Reddingsbrigades

Omdat er landelijk voor reddingsbrigades geen uniforme wervingscampagne beschikbaar is, kreeg de Monsterse Reddingsbrigade al snel veel vragen van andere reddingsbrigades of zij het slogan mochten gebruiken. Tegen kostendekkend tarief kan de complete campagne Met jou redden we (het) beter! op maat gemaakt worden voor jouw reddingsbrigade. Tevens worden alle deelnemende reddingsbrigades vernoemd op de website www.metjoureddenwehetbeter.nl.

Reddingsbrigades

Reddingsbrigades zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers om hun team van lifeguards te kunnen versterken. Tijdens het zomerseizoen waken veel reddingsbrigades over de veiligheid van recreanten langs de kust- en binnenwateren van ons land. Maar ook evenementenbewaking, opleiding en voorlichting behoort tot de taken van veel reddingsbrigades. Een belangrijke, leuke maar vooral leerzame taak, die zij veelal geheel vrijwillig in teamverband uitvoeren.

Links: Campagne van Monsterse Reddingsbrigade - 2010 versie, Midden: Campagne Naaldwijkse Reddingsbrigade, Rechts: Campagne Leidse Reddingsbrigade