Martin Hoogslag

Geboren 5 juli 1983 te 's-Gravenhage. Woonachtig in Monster, gemeente Westland. Getrouwd met Marlies van der Hout. Trotse vader van Tiemen en Lauren Hoogslag. Reddingsbrigade vrijwilliger in hart en nieren. Webdesigner, DTP'er, Ontwerper, fotograaf en meer.

Mijn portfolio

Deze website is mijn persoonlijk portfolio van gemaakte ontwerpen, websites, foto's en meer door de jaren heen, zowel zelfstandig als in teamverband. Werken gerealiseerd voor mijn eigen bedrijf MFH.Design (2001 - tot heden), tijdens mijn dienstverband bij Narville Reclamewerk (2003 - 2010) (nu Speax) of WestDijk Reclame (2010 - 2018) maar ook werk gemaakt als vrijwilliger bij de Reddingsbrigade zijn hier te vinden.

« terug naar overzicht

MVO Westland

MVO Westland zet zich met name in voor werkgevers / het personeel en mensen die meelopen en sterk betrokken zijn of kunnen worden met de "actuele" arbeidsmarkt. MVO Westland ondersteunt werkgevers met maatwerk in dienstverleningsvorm en stijl van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Als een werkgever zich aansluit als partner zijn zij onderdeel van een platform dat zich inzet voor een duurzame sociaaleconomische ontwikkeling in het Westland. Daarbij werkt MVO Westland in een publiek-private samenwerking aan een gezonde arbeidsmarkt.

Stichting Patijnenburg

Ontwerp van het logo voor MVO Westland. Uitgevoerd in opdracht van Stichting Patijnenburg tijdens dienstverband bij WestDijk Reclame in 2012.

MVO Westland